Toimitustavat

Toimitustavat- ja maksut

Toimitamme tilaukset paketti- tai kirjelähetyksenä Postin tai Matkahuollon kuljetuspalvelujen kautta kaikkialle Suomeen.

Toimitustavat:

Posti. Tarjoamme toimituskulun hintaan 0€, yli 200€ tilauksiin. Toimitamme tilauksesi paketin koosta riippuen joko kirjeellä kotiin tai pakettina lähimpään Postin noutopisteeseen. Alle 200€ tilauksissa toimitusmaksu 8,90€.

Posti kotipaketti. Tarjoamme toimituskulun hintaan 0€, yli 300€ tilauksiin. Toimitamme tilauksesi paketin koosta riippuen joko kirjeellä kotiin tai pakettina lähimpään Postin noutopisteeseen. Alle 300€ tilauksissa toimitusmaksu 10,90€.

Matkahuolto. Tarjoamme toimituskulun hintaan 0€, yli 200€ tilauksiin. Nouto lähimmästä Matkahuollon toimipisteestä, Euromarketista, Siwasta tai Valintatalosta. Alle 200€ tilauksissa toimitusmaksu 8,90€.

SmartPOST. Tarjoamme toimituskulun hintaan 0€, yli 200€ tilauksiin. Paketin noutamiseen automaatista sujuu alle minuutissa, nopeimmilta jopa 15 sekunnissa. Alle 200€ tilauksissa toimitusmaksu 8,90€.

Emme toimita tuotteita Suomen rajojen ulkopuolelle. Toimitusmaksut  ja toimituskulurajat sis. alv. 24%

Emme voi kuitenkaan vastata meistä riippumattomista viivästyksistä (esim. tilauksen käsittely kestää postissa normaalia kauemmin). Tilauksen viivästyessä ottakaa yhteyttä asiakaspalveluumme.
Jos käyttämämme tukkuliikkeet eivät voi toimittaa tilattua tuotetta toimitusajan puitteissa (esim. tuote on jälkitoimituksessa), eikä tavaraa löydy varastostamme, otamme heti yhteyttä asiakkaaseen sopiaksemme jatkotoimista.

Toimitukset

Lähetämme tilaamasi tuotteet postitse mahdollisimman pian tilauksen saapumisesta. Tilausajankohdasta ja toimitustavasta riippuen toimitusaika tilauksille on 2-5 arkipäivää. Tilaustuotteiden toimitusaika on hieman pidempi, yleensä 5-10 päivää. Jos jokin tilauksen tavaroista on loppunut varastostamme, olemme sinuun yhteydessä.

Posti säilyttää tilauksia saapumisviikon jälkeen kaksi viikkoa. Postin palvelunumero on 0200 71000.

Lunastamaton paketti

Mikäli asiakas jättää paketin noutamatta ja se palautuu lähettäjälle takaisin, katsomme että lunastamaton paketti ei ole yhtä kuin palautus. Tällöin lähettäjällä on oikeus periä aiheutuneet postikulut tilaajalta. Perimme 15€ palautusmaksun niistä tilauksista, joissa tilaaja jättää toimituksen noutamatta sovitusta noutopisteestä.

Tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus. Takuu-palautusten ja virhetoimitusten osalta tuotteet voi palauttaa maksutta asiakaspalautuksena postin kautta.

Muiden kuin takuu- ja virhetoimitusten palautusten osalta tilaajan tulee ennen tuotteen palauttamista lähettää allaoleva lomake palautusprosessin käynnistämisesksi.

Tilauksen peruuttamisesta ja palauttamisesta perimme 15€ palautusmaksun.

Palautettavan tuotteen tulee olla avaamattomassa alkuperäispakkauksessa ja sen tulee olla myyntikuntoinen, käyttämätön ja muuttumaton.

Jos palautettua tuotetta on vastoin ostajan laissa säädettyä huolenpitovelvollisuutta käytetty, on yrityksellä oikeus periä arvonalennus aina tuotteen täyteen hintaan saakka palautuskuluineen.

Asiakas vastaa aiheettomasta asiakaspalautuksesta aiheutuneista postituskuluista. Palautettavat tuotteet tulee pakata huolellisesti. Tuotteiden mukana tulee olla kopio tilausvahvistuksesta tai lähetysluettelosta, pankkiyhteystiedot sekä selvitys palautuksen syystä.

Vialliset tuotteet vaihdetaan uusiin 14 vuorokauden kuluessa toimitusajankohdasta. Tuotevirhetapauksissa pyydämme ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme ennen palauttamista puhelimitse 044-9747 020 (klo 16-20  ma-pe) tai sähköpostitse myynti[at]nettitarvike.net. Vaihtojen ja palautusten käsittelyaika on noin 5-10 arkipäivää.